Гоце Делчев

По повод смртта на нашиот голем револуционер и патриот-Гоце Делчев.
Автор: Мухамед Весели V-1
Уредник: Михаела Димчова IX-2
 

Popular posts from this blog

Мојот живот за време на пандемија

Едно поинакво лето

Училишни спомени

Нашето ново катче

„Тумбуфафа и истражувачите“ - разговор со Андреј Лефтеров

Државен натпревар по географија